sábado, 24 de enero de 2009

Y para akabar bien este completo enero....


Después del concierto y del cabaret de este colectivo, viene por supuesto la 5ª Manifestación por un ARTE LIBRE DE IMPUESTOS.

Esta es ya nuestra 5ª MANIFESTACIÓN, y lo vamos a hacer por todo lo alto.

Os aconsejo que leais y presteis atención, es interesante:

Lugar de inicio:
Pl.Universitat (metro L1)


A las 17.30h hay previsto un taller de distintas tecnicas de circo, como pueden ser los malabares, el monociclo y demás. Pero no es un taller solo para niños, ni mucho menos, queremos que todo el mundo se divierta un rato, y kizas aprensa algo nuevo.
Al las 18.30h, al akabar el taller, en la misma Pl.Universitat, os ofreceremos un pekeño espectaculo de circo que alguien preparará para sorprenderos. después de esta actuación, nos pondremos en marcha! Andaremos, kizas con una batukada de akompañamiento, reclamaremos lo ke es nuestro, nuestra calle, la calle de los artistas, la calle de todos!!!
Iremos parando para ir ofreciendoos ARTE EN LA CALLE.
La manifestación akabara en Pl.St.Jaume con un espectaculo de malabares de fuego.


Dejaremos que expreseis vuestras opiniones, ke os podais desahogar alemenos escribiendo!



Muxisimas gracias por vusatra atención!
Esperemos ke la Manifestación vaya tan bien o mejor ke el concierto y el cabaret.


VAMOS A HACER LA PAYASADA POPULAR!!!!!!!!!!!!!!!

3 comentarios:

Unknown dijo...

ADHERIU-VOS CONTRA LA SGAE!! POSA TRABES A LA CULTURA LLIURE I ARA MIREU EL QUE HA FET AMB LA SALA PARAL·LEL...
Ja s'hi han adherit les aavv del Forum Veïnal de Ciutat Vella, Riereta i la EXGAE. Dimarts que ve es presenta en audiència pública, per tant quanta més penya s'hi adhereixi millor!!

******Carta de presentació Manifest*************


Benvolguts/des,

Estem engegant una campanya per protestar contra el fet que una entitat privada, la SGAE, hagi hipotecat per 4,8 milions d'Euros un edifici de propietat municipal, la Sala Paral·lel, que li fou cedit l'any 2005 i el qual ha romàs des d'aleshores tancat. Davant d'aquest fet extremadament greu, documentat pel diari Público http://www.publico.es/espana/actualidad/185130/sgae/hipoteca/edificio/publico el 20 de desembre de 2008, diferents entitats associatives i culturals de Ciutat Vella volem demanar que el Districte insti a l'Ajuntament a revocar la concessió a la SGAE i que la Sala Paral·lel esdevingui un equipament cultural comunitari. En aquest sentit, esperem comptar amb el vostre suport com a entitat de Ciutat Vella per fer arribar el manifest que us adjuntem a la propera Audiència Pública del Districte.

Atentament,

Espai Social Magdalenes.
info@magdalenes.net

Podeu fer-nos arribar les adhesions al manifest a: info@magdalenes.net





MANIFEST: VOLEM LA SALA PARAL·LEL PER AL BARRI



Les entitats sotassignants que participem del teixit associatiu de Ciutat Vella, davant la notícia apareguda al diari Público del passat 20 de desembre de 2008, on s'informa que la SGAE (Societat General d'Autors i Editors) ha hipotecat per un valor de 4,8 milions d'euros l'antiga sala Scenic (Av. Paral·lel), que han estat concedits per Caixa Catalunya a la societat limitada Iberautor, manifestem:

* La nostra denuncia al fet que una entitat privada hipotequi un edifici de propietat municipal, que fou expropiat per un valor d'onze milions d'euros, i del qual va guanyar la cessió d'ús l'any 2005 comprometent-se a inaugurar la nova sala "Paral·lel" a inicis de 2007, tal i com anunciaren els dirigents de l'SGAE en la roda de premsa realitzada el 4 de maig de 2006, sense que a data d'avui ni tant sols s'hagi iniciat la promesa rehabilitació i continui sent un espai tancat. Considerem doncs que l'actual hipoteca suposa una operació especulativa i una malversació fragrant de diner públic, alhora que una burla al veinat i les entitats de Ciutat Vella.


* El nostre rebuig a què una entitat com la SGAE, denunciada per les seves males pràctiques recaudatòries (cànon digital, invasió de la intimitat, cobrament dels drets d'autor a actes benèfics...) i l'obstaculització interessada de qualsevol iniciativa de cultura lliure, gestioni una propietat municipal en un barri on l'augment desmesurat dels preus de lloguer i la forta turistificació estan obligant al tancament d'entitats culturals i desincentiven la instal·lació d'activitats creatives.


Per tot això exigim que:

* La Junta del Districte de Ciutat Vella insti a revocar la cessió a la SGAE de la Sala Paral·lel exigint una compensació dels danys i perjudicis que ha comportat pel veïnat de Ciutat Vella l'ajornament de la seva obertura.


* La Sala Paral·lel esdevingui un equipament cultural de barri basat en un model de gestió comunitària obert a les diferents entitats culturals i associatives de Ciutat Vella.


Barcelona, gener de 2008

quETzalcoatl dijo...

spetacolo belissimo!!!!!


auguri à vuestro projecto, contra la economizacìon de las expressiones humanas e artisticas!!!

por un mondo libero in cui la gioia di vivere non sia solo il privilegio di pochi !!

:))))))

Motivados dijo...

No entenc molt bé la etiqueta "libre de impuestos".

Arribant a aquesta pàgina desde la web, semblava una plataforma neo-liberal per especuladors d'art.

Si al que us referiu es lliure de trabes administratives o económiques així ho deurieu de matissar.

A no ser que realment el que demaneu es que baixin els impostos i privatitzar els serveis publics.